Opdrachtgevers aan het woord

Louis CampsAlgemeen Directeur Koninklijke Woudenberg BV

Met XBI werk ik al enige jaren samen. Eerst vanuit mijn rol van Algemeen Directeur bij Janssen de Jong Bouw Zuid en nu als Algemeen Directeur van Koninklijke Woudenberg. De kracht van XBI is dat ze zich ontzettend goed verdiepen in de klantvraag en vervolgens in de mogelijke kandidaten. Een gedegen intake door XBI scheelt mij veel werk. Onnodige gesprekken aangaan met niet geschikte kandidaten is bij XBI niet aan de orde. Op dit moment werken enkele medewerkers via XBI bij Koninklijke Woudenberg. Als na een jaar samenwerken het vertrouwen er wederzijds nog is, kunnen we deze mensen kosteloos een vaste baan aanbieden. Verder is het prettig dat de overeenkomsten die we met XBI sluiten niet in beton gegoten zijn maar dat maatwerk altijd bespreekbaar is.

Bram HillenHoofd Productie Bouwmij Janssen BV

Als Bouwmij Janssen maken we inmiddels enkele jaren gebruik van de diensten van XBI. Sinds 2015 is deze samenwerking geïntensiveerd. We hebben destijds enkele marktpartijen de vraag gesteld om na te denken over een flexibele schil voor vaklieden. Uiteindelijk heeft XBI daarbij goed aangevoeld waar onze behoeftes liggen. Ze zijn met ons in het diepe gesprongen en hebben echt laten zien mee te willen ondernemen en zich pro-actief op te stellen. De manier waarop XBI zich hier in profileert ervaren wij als positief. Inmiddels draait de pouleconstructie en hebben 7 andere aannemers zich ook aangesloten. XBI heeft bewezen dat ze de gevraagde kwaliteit kunnen waarmaken. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking.

Martijn JansenHR Manager Volker Wessels

Bij VolkerWessels bouwen wij samen aan wonen, werken en mobiliteit. Toonaangevende projecten worden gerealiseerd door ondernemende, kundige en gemotiveerde mensen. Het doel is het vinden van de juiste balans tussen het behalen van betere bedrijfsresultaten en het vergroten van het werkplezier. Het gaat erom het maximale te halen uit mensen én organisatie. Binnen VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling regio Midden worden we in deze visie en ambities ondersteund door XBI. XBI is specialist in het werven, detacheren en uitzenden van ondernemende technici. Ze hebben aandacht hebben voor het menselijke potentieel, de persoonlijke ontwikkeling en het oog voor talent. Op een transparante, informele en professionele wijze worden de medewerkers van XBI met succes bemiddeld binnen de regio. Deze samenwerking is meer dan bijzonder.