Opdrachtgevers

XBI is actief in heel Nederland en heeft een scherpe focus op capaciteitsvraagstukken binnen de sector Bouwnijverheid. Ongeacht welke vraag nu binnen jouw organisatie actueel is of voor welke uitdaging je ook staat, XBI ondersteunt je graag met de invulling van jouw capaciteitsvraagstuk, zowel op projectbasis als posities die structureel ingevuld dienen te worden.

Of je nu op zoek bent naar een gekwalificeerde timmerman of een meewerkend voorman, bij XBI ben je aan het goede adres.


XBI Bouw

De juiste persoon op de juiste plek

De juiste persoon op de juiste plek, dat is waar het om gaat bij XBI. Onze mensen realiseren projecten binnen de afgesproken tijd en het vastgestelde budget. XBI gaat grondig te werk in de zoektocht naar gekwalificeerde medewerkers en zorgt er voor dat processen efficiënt verlopen, met andere woorden;

Wij willen precies weten wat je zoekt en maken op basis van deze informatie en onze kennis van de markt een selectie van kandidaten.


Optimale dienstverlening, dat is waar het om gaat!

We gaan dan ook verder dan alleen detacheren of uitzenden. Zo ondersteunt XBI bijvoorbeeld een groep bouwbedrijven bij het planningsproces, ook m.b.t de inzet van de eigen vaste medewerkers van de aangesloten bouwbedrijven. Hierbij helpen wij hen bij het “inademen” en “uitademen”. Deze efficiënte aanpak zorgt onder andere voor een kostenreductie in personeelskosten indien er geen productieve uren zijn. Een sterk staaltje van vertrouwen in elkaar en samenwerken!

Als opdrachtgever ben je er van verzekerd dat onze medewerkers gemotiveerd aan de slag gaan. XBI leeft de cao’s van onze opdrachtgevers na. Het is dan ook prettig om te weten dat XBI de zaken uitstekend voor elkaar heeft, XBI is VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd. We zijn dan ook de meest toonaangevende personeelsintermediair in de Bouwnijverheid, door optimale dienstverlening.

XBI Vacatures