XBI aan het woord

Remco KrietemeijerManaging Consultant (West-Nederland)

Vanuit de passie voor mensen ben ik 15 jaar geleden in de personeelsbemiddeling aan de slag gegaan en nog steeds heb ik er veel plezier in. Ieder mens is uniek en dat maakt het vak mooi en uitdagend. In mijn optiek is passie voor mensen een eigenschap die vandaag de dag, hèt verschil kan maken voor klant en kandidaat. XBI geeft de mogelijkheid om deze passie naar eigen keuze en inzicht in te vullen. Het werken in een team met consultants die weten waar ze het over hebben, waar samenwerking vanzelfsprekend is, waar veel gelachen wordt en waar iedereen elkaar de successen gunt. In combinatie met de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en -groei en de ambitieuze toekomstplannen geeft dit veel plezier, voldoening en energie in mijn werken bij XBI.

Ramon PoelsDirecteur XBI

Het is voor mij essentieel om in een omgeving te werken waar ik energie krijg van de inhoud van mijn werk maar vooral van de mensen om me heen,bij XBI kan ik uit de grond van m’n hart zeggen dat beide het geval is.

We hebben met ons team vanaf 2012 een fantastisch bedrijf opgebouwd waar we zaken net even wat anders aanpakken en waar we allemaal onze eigen ideeën vorm kunnen geven. We werken samen met prachtige klanten waar we enthousiaste en vakkundige collega’s hebben gedetacheerd en uitgezonden. De interne collega’s zijn stuk voor stuk consultants die snappen hoe het werkt in de sector Bouwnijverheid, ze kennen de markt en de mensen en zijn in staat om de perfecte match te maken. XBI staat voor optimale dienstverlening: we doen nooit concessies aan kwaliteit, denken pro-actief met onze medewerker en onze opdrachtgever mee en zijn bovenal een goede en betrouwbare werkgever. Ik nodig je van harte uit contact met ons op te nemen om te ervaren wat XBI voor jou kan betekenen.

Noud PijpersManaging Consultant (Zuid-Oost Nederland)

Na mijn hele werkzame leven zelfstandig in de bouw en daarna de arbeidsbemiddeling werkzaam te zijn geweest ben ik in 2012 in contact gekomen met XBI en daar inmiddels in dienst gegaan. Wat mij het meeste aanspreekt bij XBI is de vrijheid die ik krijg om mijn werk het beste uit te kunnen voeren met toch de juiste dosis begeleiding en ondersteuning vanuit de organisatie en mijn collega’s. Naast een bepaalde vorm van vrijheid is het voor mij ook erg belangrijk dat ik iedere dag met plezier aan de slag ga. Bij XBI werk ik samen met collega’s die elkaar het succes gunnen en echt voor elkaar klaar staan, daarnaast zorgen we er voor dat er veel wordt gelachen. Dat plezier zit dus wel goed.