Medewerkers aan het woord

Amara BoonVanaf september 2015 werkzaam als commercieel medewerker bij XBI

Ik ben in september 2015 als Commercieel Medewerker begonnen bij Koninklijke Woudenberg in Ameide via Xelvin. Wat een prachtig bedrijf! Ik ben hier op bijzondere wijze beland en ik ben XBI dankbaar dat ze mij op deze plek zagen zitten. Na een goed gesprek met Bram Martens (XBI Waalwijk) zag hij meer dan alleen wat er op mijn CV stond en zag de voordelen van mijn achtergrond als architect. Bram wilde mij voorstellen bij Koninklijke Woudenberg omdat ik volgens hem als geheel de juiste kandidaat was, het maakte niet uit dat mijn achtergrond op papier misschien niet geheel aansloot bij de vacature. Na het eerste gesprek bij Koninklijke Woudenberg was het voor beide partijen direct duidelijk, een goede match! Ik vind het een grote plus dat bij XBI het echt om de mensen gaat, om de match tussen kandidaat en bedrijf.”

Paul DeenenAl ruim 3 jaar als onderhoudstimmerman werkzaam bij XBI

Iedere dag ga ik met veel plezier naar het werk en heb ik leuke collega’s om me heen.
XBI komt hun afspraken netjes na en staat altijd voor me klaar wanneer nodig.

Edgar Wieringa2 ½ jaar werkzaam als Structural Engineer bij XBI

Ik werk inmiddels alweer 2,5 jaar voor XBI. Zij hebben mij gebracht naar de positie waar ik nu sta! Een baan naar mijn wensen in het hartje van Groningen niet ver van mijn woonplaats. Alle communicatie tussen de opdrachtegever, mij en XBI verloopt prima, ook wanneer zaken onduidelijk zijn of dat er dingen geregeld moeten worden, dan wordt alles keurig door XBI opgepakt. Verder vind ik het prettig dat er bij XBI mogelijkheden worden geboden tot het volgen van bijscholing en/of vakgerichte cursussen.

Mark SteeghsRuim één jaar als timmerman werkzaam bij XBI

De communicatie met XBI vind ik erg prettig en het is fijn dat ze regelmatig op de bouw komen kijken hoe het met ons gaat. Ik ben blij dat ik niet wekelijks elders werk en voor langere tijd op dezelfde plek, in hetzelfde team zit.

Jan KortekaasVanaf september 2015 werkzaam als uitvoerder bij XBI

Al direct in het eerste contact met XBI had ik sterk het gevoel dat XBI echt iets voor mij kan betekenen. Niet weer het zoveelste bureau met veel woorden maar veel minder daden maar een detacheerder die doorpakt op het moment dat je het verwacht. Ik ben terug in mijn oude vak en op de plek die mij goed bevalt, precies zoals besproken in de gesprekken met XBI.

Gerry JansBijna 3 jaar als onderhoudstimmerman werkzaam bij XBI

XBI zorgt er voor dat ze de CAO naleven, wat voor mij erg belangrijk is, hierdoor heb ik een fijn en prettig gevoel om samen met en voor hen te mogen werken. Er heerst onderling een fijne sfeer en er is sprake van goede communicatie. Bij XBI worden de seniorendagen netjes geregeld en bouw ik mijn bouwpensioen (Bpf) verder op zoals het hoort.