Kandidaten

XBI is een toonaangevende personeelsintermediair in de bouwnijverheid. Wij begeleiden starters tot en met ervaren specialisten naar een nieuwe uitdaging in hun carrière.

De juiste man/vrouw op de juiste plaats

Wij horen vaak de term:

"De juiste man/vrouw op de juiste plaats."

Ook wij gebruiken deze uitspraak. Wat bedoelen wij ermee? De juiste man/vrouw op de juiste plaats krijgen begint bij jou: uitgangspunt in onze dienstverlening is die baan te vinden waar jij met plezier naartoe gaat en waar je elke dag met energie van terug komt zodat jij het verschil kunt maken.

XBI Bouw


Om te kunnen beoordelen of we voor jou die juiste plaats hebben brengen we in een persoonlijk gesprek jouw eisen, wensen, ambities, etc. in kaart. Daarnaast kijken we wat voor type persoon je bent, welke competenties je hebt en met name waar jouw passie in je werk ligt. Zijn we er samen van overtuigd dat je een toegevoegde waarde kan zijn voor één van onze opdrachtgevers, dan zullen wij je bij hen introduceren.

Als je na een succesvolle procedure uiteindelijk via XBI bij onze opdrachtgever aan de slag kunt dan maken we samen alle zaken op orde en fungeert XBI als volwaardig werkgever. We volgen de geldende cao’s en bijbehorende arbeidsvoorwaarden en gaan, indien gewenst, het gesprek met je aan om je verder te ontwikkelen en opleidingsmogelijkheden te bespreken.


Xbi Bouw

Groot netwerk

Met een groot netwerk in de bouwnijverheid bieden wij onze kandidaten en werknemers interessante en uitdagende posities bij onze opdrachtgevers.

Wij kennen onze opdrachtgevers goed en weten wat er bij hen speelt, wat de cultuur is en welk type mensen goed bij hun past. Hierdoor weten we ook regelmatig openingen te creëren.

Direct inschrijven Vacatures bekijken

XBI Vacatures